Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Web Content Display Web Content Display

Parteneri

Beneficiar Alianţa Sindicatelor Timiş

Cu o experienţă de peste 23 ani, Alianţa Sindicatelor Timiş reuneşte un număr de 10 sindicate din unităţi cu profile economice diferite, inclusiv din sectorul energetic şi reprezintă interesele a peste 3200 de membri de sindicat. Obiectivul alianţei este acela de creştere a capacităţii organizaţionale a structurilor sindicale în vederea menţinerii în interiorul companiilor a unor parteneri sociali cât mai pregatiţi din punct de vedere tehnico-profesional, pentru a identifica nevoile de forţă de muncă calificată în diferite meserii şi de asemenea, de a putea oferi informaţii cu privire la organizarea de cursuri de formare profesională, precum şi modalităţi de finanţare a activităţilor de formare profesională şi reconversie profesională.

Alianţa Sindicatelor Timiş stimulează prin activităţile sale creşterea calităţii profesionale a lucrătorilor din sectorul energetic prin promovarea unor metode de pregătire flexibile şi bine adaptate la schimbările tehnologice actuale de mare eficienţă şi profitabile.

Partenerul 1, Sindicatul "Prometeu" Suceava

Sindicatul "Prometeu" este o organizaţie sindicală care reuneşte, pe baza liberului consimţământ, salariaţii din S.C. TERMICA S.A. Suceava. Sindicatul Prometeu a luat fiinţă în 1992, când reprezentanţii salariaţilor au decis să-şi unească eforturile, punând astfel bazele sindicatului.

Sindicatul Prometeu este unul dintre cele mai active sindicate din România, în alcătuirea sa intrând 390 de membri. De asemenea, Sindicatul Prometeu este reprezentat la nivel naţional prin Federaţia Sindicatelor Libere "ENERGETICA" Bucureşti afiliată la Confederaţia Blocul Naţional Sindical.

Sindicatul Prometeu este membru cu drepturi depline al Filialei Blocului Naţional Sindical Suceava.

Principiile fundamentale pe care Sindicatul Prometeu le apără şi le promovează sunt democraţia, egalitatea în drepturi, solidaritatea şi toate principiile cuprinse în "Declaraţia Drepturilor Omului".

Partenerul 2 , SC SIVECO Romania SA

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul dintre liderii regionali de succes în domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment și eBusiness din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT,  proiecte de consultanţă în ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are, la nivel internaţional, peste 1.000 de angajaţi.

De asemenea, compania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare. În prezent, soluţiile Partenerului 2 sunt utilizate de către beneficiari internaţionali din 35 de ţări. 550 dintre aceşti beneficiari sunt localizaţi în Romania şi includ atât instituţii publice importante cât şi companii private de referinţă.

Partenerul 3, Universitatea de Vest Timişoara - Centrul de Asistenta şi Integrare Psihopedagogica al Universităţii de Vest Timişoara.

Centrul de Asistenţă şi Integrare Psihopedagogică (CAIP-UVT) are ca misiune asigurarea şi promovarea unui mediu universitar bazat pe principiile şanselor egale în educaţie, asistarea studenţilor cu cerinţe educative speciale, dezvoltarea şi inovarea în domeniul psihopedagogiei speciale, optimizarea practicilor în domeniul integrării educaționale, a îmbogăţirii cunoaşterii ştiinţifice, a dezvoltării colaborării între specialişti în domeniul psihopedagogiei speciale şi a psihologiei educaţionale, a cooperării între instituţiile de profil, din ţară şi străinătate.

CAIP îşi propune să acţioneze ca o interfaţă a Universităţii de Vest între comunitatea academică şi mediul educaţional. CAIP oferă oportunităţi de cercetare, implementare, formare şi supervizare instituţiilor de profil, cercetătorilor, practicienilor, cadrelor didactice şi studenţilor din domenii conexe psihopedagogiei speciale şi a integrării educaționale.

Partenerul 4, SC SEEGEC RO SRL

SC SEEGEC RO SRL în calitate de Partener 4, oferă consultanţă şi participă în acelaşi timp la dezvoltarea şi implementarea de proiecte privind dezvoltarea resurselor umane, în colaborare cu profesori din Universitatea Ştefan Cel Mare Suceava şi Universitatea Gh. Asachi Iaşi. Partenerul 4 are o experienţă solidă în următoarele domenii: politici europene şi naţionale în domeniul formării profesionale a adulţilor; incluziunii sociale; dezvoltarea instituţională; monitorizare şi evaluare; dezvoltarea, implementarea şi monitorizarea programelor de formare; cercetare-dezvoltare pentru formare; comunicare şi relatii publice; IT; achiziţii şi proceduri financiare. Deşi este nou înfiinţată, firma a acumulat deja experienţă relevantă pentru domeniul de intervenţie al acestui proiect şi activităţile ce urmează a fi derulate în cadrul său. Prin experţii săi, Partenerul 4 are o experienţă bogată în facilitarea proceselor de consultare interinstituţională pentru elaborarea de politici şi planuri strategice în domenii precum educaţia şi formarea profesională, incluziunea socială şi imigraţia.

Web Content Display Web Content Display

STIRI

Asset Publisher Asset Publisher

Absolvenți cursuri calificare in Regiunea Vest

Absolvenți cursuri calificare in Regiunea Vest 31 Aug 2015 100 de persoane...

Start cursuri inițiere TIC în regiunea Vest

Start cursuri inițiere TIC în regiunea Vest 28 Aug 2015 În luna septembrie...

Start cursuri inițiere TIC în regiunea Vest

Start cursuri inițiere TIC în regiunea Vest 28 Aug 2015 În luna septembrie...

Start cursuri inițiere TIC în localitatea Mitocu Dragomirnei, județ Suceava

Start cursuri inițiere TIC în localitatea Mitocu Dragomirnei, județ Suceava 24 Aug...

Start cursuri inițiere TIC în localitatea Moțca, județ Iași

Start cursuri inițiere TIC în localitatea Moțca, județ Iași 06 Aug 2015 În...

Web Content Display Web Content Display

Web Content Display Web Content Display

LINKURI UTILE

Web Content Display Web Content Display

Web Content Display Web Content Display

Obiective Obiective

  • Curabitur blandit rutrum
  • Pharetra donec dictum felis eu
  • Eros pretium vulputate
  • Etiam quis nulla ac turpis moles
  • Suspendisse potenti integer
  • Accumsan nunc sollicitudin id Pellen

Parteneri Parteneri

Logo
Logo

Web Content Display Web Content Display

Web Content Display Web Content Display